Starshine Models skapar/lyfter influencers TÄVLA om jobb och fina priser

///STARSHINE MODEL ACADEMY - 2020 05 19


Alla Starshine Models modeller deltar automatiskt i vår tävling, med reklamuppdrag ochfina priser i potten. Är du inte redan medlem så blir du det snabbt och enkelt på www.emedia73.com -> BLI MEDLEM.


Många av er berättar att ni vill bli influencers och därför drar vi nu igång ett projekt där vi hjälper er med detta och samtidigt kryddar vi med en tävling.


Den 15/6 kör tävlingen igång och då påbörjar vi även den, på grund av Covid-19, försenade modellfotograferingen. Första ort att besöka är YSTAD. Våra modeller där kommer att få separat information om detta, med tips inför fotograferingen. Vi kommer att besöka varje ort vid flera olika tillfällen under hela sommaren, för att inte samla för många personer på samma plats i enlighet med restriktionerna för Covid-19.


Tävlingen pågår 15/6 – 15/8 och därefter skall tre vinnare utses som får betalt reklamuppdrag, samt andra fina priser. Vi kommer även att lotta ut några priser till er som inte hamnar bland de tre som får reklamuppdrag.

Några av våra modeller har haft ätstörningar som de har kämpat hårt för att komma ifrån och det här är vårt sätt att hjälpa bland andra dem, med att nå ut till andra som befinner sig i en sådan utsatt situation. Man känner sig oerhört ensam och utsatt och är full av skam och skuldkänslor, när man har en ätstörning. Personer som är eller har varit mobbade för sitt utseende kan nu få en viss mån av upprättelse, när de plötsligt blir uppskattade och får många följare. En person som har blivit mobbad för sitt röda hår i barndomen är oerhört uppskattad som modell, som exempel.


Fortsätt berätta era historier för Starshine Model, så att vi kan fortsätta hitta nya vägar för er att både växa och få bättre självbild och självförtroende och göra samma sak för andra människor som befinner sig i er situation.


Villkor för tävlingen:

1. Skapa ett Instagramkonto som du döper till: Starshine Model DITTNAMN (exempelvis Starshine Model Anna Andersson, om du heter Anna Andersson). Du kan även lägga till en initial för ditt mellannamn eller liknande om ditt namn är upptaget. Detta kommer att omnämnas som ditt medlemskonto i fortsättningen. Detta konto skall du hålla fritt från familjefoton och dylikt och enbart använda för modellfoton, både egna och de som vi tar.


2. Följ oss på Instagram: starshinemodelacademy


3. Följ andra medlemmars medlemskonton, efterhand som fler deltar.


4. Starshine Model kommer att lägga ut en del modellfoton, såväl från reklamuppdrag som från portföljfotografering på vårt konto. Detta ger du ditt samtycke till genom att skapa ett medlemskonto.

Covid-19 orsakar mycket besvär i samhället och vi drabbas precis som så många andra. Vi måste hitta nya vägar och fotograferar för tillfället enbart utomhus, undantaget reklamuppdrag där inomhusfotografering är nödvändigt. Observera att villkoren kan komma att ändras under tävlingens gång och att detta i så fall meddelas på www.emedia73.com, i sådant fall att detta anses vara nödvändigt. STORT LYCKA TILL!///Starshine Model och eMedia73