eMedia73

MODELL PÅ DIN HEMORT

Din roll hos STARSHINE MODEL blir främst att bli en lokal modell på din hemort, men självklart är du inte begränsad till din hemort. Du får dock stora fördelar av att arbeta som modell på din hemort och bygga upp din portfölj där som du har din trygghet, uppväxt och familj och vänner.


Om du studerar på främmande ort kan det vara en ypperlig möjlighet för dig som modell att lära känna orten och befolkningen där du studerar. Samtidigt tjänar du bra extrapengar och bygger upp din portfölj.


När du har blivit fotograferad kommer du att få alla dina bildfiler skickade till dig med e-post, så att du själv kan framkalla dem var du vill och i vilka format du vill. Det är ju viktigt att du har den möjligheten när du skall börja bygga upp din portfölj.

AMBASSADÖRMODELL

STARSHINE MODEL och eMedia73 kan båda komma att anlita Dig som Ambassadörmodell. Det innebär att du i sådant fall är noggrant utvald utifrån din storlek och ditt utseende, med hänsyn till den eller de målgrupper som du kan anses representera mycket väl i samhället.


Som Ambassadörmodell bör du räkna med resor och flera övernattningar, självklart med generösa reseersättningar och löner som överstiger de vanliga fyra lönenivåerna (med start på lönenivå 1 som ger 450kr/tim).


Uppdragen kan vara att medverka på en stor fest, mässa eller annat event. När det gäller uppdrag utomlands meddelas du om detta i väldigt god tid så att du har möjlighet att ordna med nytt pass, om så behövs.

REKLAMMODELL

STARSHINE MODEL efterlyser modeller av alla utseenden och storlekar och om du saknar någon kroppsdel kan det ge dig extra jobb. 


Du kommer främst att anlitas för reklamuppdrag där man tar bilder eller spelar in video. Det kan också förekomma uppdrag där du skall stå på gator och torg eller i en butik och göra reklam för exempelvis en viss klädbutik. Det kan innebära att du delar ut reklamblad eller rabattkuponger och då kanske du har något speciellt plagg ifrån butiken på dig.


Andra uppdrag är kläduppvisning, s.k. "Catwalk" och då stylar uppdragsgivaren kanske ditt hår och klär dig i de kläder som du skall visa upp. På den här nivån förväntas du inte kunna agera som erfarna yrkesmodeller gör, så känn ingen press. Vi förbereder dig alltid väl inför varje uppdrag, som främst gäller hos lokala företag/butiker.

JU FLER DESTO BÄTTRE

Dina chanser att få ett uppdrag som modell hos STARSHINE MODEL ö k a r faktiskt i takt med antalet modeller, så tipsa dina vänner och dina föräldrar eller kom med dina barn. Ju fler desto bättre, för ju fler modeller vi har desto fler uppdrag får vi och desto fler och bättre exklusiva medlemserbjudanden kan vi förhandla fram.


STARSHINE MODEL ACADEMY är en förening som verkar för att utöka branschen för People Models.