Du kan bli fotograferad med studioutrustning i ditt eget hem eller i en passande utomhusmiljö.

Om du vill bli influencer eller ha snygga och professionella profilbilder på Instagram, Facebook, Snapchat eller annan social media, eller kanske bara vill se dig själv perfekt porträtterad på dina väggar hemma? 


Oavsett orsak, så har du möjlighet att göra detta för endast 1.495 SEK.


Du får då två timmar med en fotograf och då hinner vi ta cirka 150-200 

bilder, varav 15-30 är unika. 


Därefter väljer du ett av följade två sätt att få dina bilder:


1. Via e-post i .jpg format.

    a. Bilderna är obehandlade. Detta är helt kostnadsfritt.

    b. Enklare retuschering samt beskärning. PRIS: 595 SEK.


2. Via vanlig post i .raw format på ett USB-minne. 

    a. Bilderna är obehandlade. PRIS: 995 SEK.

    b. Enklare retuschering samt beskärning. PRIS: 1.295 SEK.

Alla som blir fotograferade kan komma att bli aktuella för reklamuppdrag för Starshine Model.


Om du är vad vi söker för ett uppdrag så hör vi av oss till dig. Du kan självklart välja att avböja ett sådant erbjudande, om du inte är intresserad.

STARSHINE MODEL

Nöjer du dig med minst 450 kr/tim som ingångslön?

Våren 2020 inleds ett sökande efter tusentals modeller. På varje ort skall hundratals nya modeller hittas och flertalet av våra nya modeller kommer att få uppdrag redan första gången som vi ses!


Du får självklart mycket bra betalt och ett anställningsavtal på plats. Ingångslönen är minst 450kr/tim och du får alltid betalt för minst två timmar, oavsett om det bara tar några minuter.


Ditt utseende, storlek, hudfärg eller om du saknar någon kroppsdel spelar ingen roll: Vi har jobb åt ALLA. 


Vi åtar oss ALDRIG uppdrag av pornografisk karaktär.

Ditt namn är alltid skyddat genom att du får ett användar-ID som ersätter ditt namn. Du kan därmed själv välja fritt om du vill lämna ut ditt namn till någon. 


Alla som blir fotograferade av oss har möjlighet att få betalda reklamuppdrag, men du kan självklart avböja
om du inte är intresserad.

FÖRETAG/BUTIK som behöver hjälp med en lokal kampanj?

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


Det är viktigt att förmedla rätt budskap till rätt målgrupp. Av den anledningen satsar vi på att ha så många modeller som möjligt som snabbt kan hoppa in och bli den där sista avgörande pusselbiten
i  en reklambild. Om man exempelvis skall sälja Plus Size-kläder till kvinnor så gör man det bäst med en Plus Size-modell. Där kommer STARSHINE MODEL in i bilden. Vi kan ta fram rätt modell för rätt jobb.Vad vill ni säga till era kunder? Vilket budskap vill ni förmedla?


STARSHINE MODEL vill att butiksinnehavare, konsumenter/butikskunder och modeller skall vara nöjda. Av den anledningen har vi modeller med en oerhörd variation gällande utseende; längd, storlek; hudfärg/hudton; hårfärg för att nämna några delar. 

ANLITA MODELL


Om ni redan har allt färdigt och bara söker rätt modeller står vi självklart till tjänst med de modeller som uppdraget kräver. Vår grej är att skapa en bredare marknad för People Models och vi förmedlar de modeller som krävs för just ert uppdrag.


Hör av er till oss och berätta vad ni har för önskemål. Vi har modeller för alla ändamål, förutom till de stora modehusen. För deras behov finns det många väletablerade modellagenturer med modeller som passar perfekt.