Stort intresse för att bli modell i Skåne

///STARSHINE MODEL ACADEMY - 2020 02 28


Under förra veckan har STARSHINE MODEL ACADEMY, genom eMedia73 lagt ut annonser på Arbetsförmedlingens Platsbanken och intresset har varit lika stort som väntat. Affärsmodellen är enkel och ställer inte några som helst krav på utseende, storlek eller etnicitet, vilket är synonymt med People Models. Tack vare det unika konceptet kan vi se till att många fler personer blir anlitade som People Models, när företag/butiker äntligen får råd med reklamkampanjer – och dessutom vinner konsumenternas förtroende för lojalitetstänkandet.


Hur blir man modell hos STARSHINE MODEL?

Den vanligaste frågan är hur man gör för att bli modell hos STARSHINE MODEL ACADEMY och om det ställs några speciella krav.

Man betalar in medlemsavgiften på www.eMedia73 -> Bli Modell och väljer då på vilken ort man betalar för sitt medlemsskap i STARSHINE MODEL ACADEMY. På den orten blir man fotograferad, men kan självklart kontakta eMedia73 ifall man vill byta till en annan ort.

Det ställs inga krav alls utan alla personer har lika stor chans till att få uppdrag som People Models. Redan vid den första fotograferingen kommer det att finnas reklamuppdrag som skall tillsättas på plats, vilket innebär att man kan få sitt första betalda uppdrag omedelbart och i vissa fall kan man faktiskt få utföra sitt första betalda uppdrag samtidigt.


När kan man förvänta sig att få sitt första betalda uppdrag?

Som nämns ovan kan man bli betald redan vid sin första fotografering, men annars kan det dröja från några veckor och upp till två-tre år. Det är självklart omöjligt att garantera att alla får något uppdrag men chansen är god. STARSHINE MODEL ACADEMY eftersträvar alltid att så många som möjligt skall få sitt första reklamjobb inom tre år och efter det första uppdraget är det lättare att få fler.

Självklart kan du få ditt första modelluppdrag redan första fotograferingen, men i så fall krävs det att du har skickat in bilder till oss i förväg. Då kan vi kontakta dig för att ordna med en enskild fotografering. Varje dag skickar människor in bilder till oss som vi går igenom och även om bilderna och kompositionerna oftast inte är särskilt bra, så räcker även en dåligt tagen bild för att visa hur en person ser ut.