eMedia73 utbildar dyslektiker

///eMedia73 - 2020 03 02




Är du dyslektiker och vill lära dig skriva poesi?

Sedan 2009 utbildar eMedia73 människor gratis i Konsten att skriva (för att sälja), men många vågar inte ansöka för att de är dyslektiker. Dyslektiker är precis lika begåvade som de som inte är dyslektiker och välkomnas att ansöka till vår utbildning. Utbildningen är helt gratis och det ställs inte några förkunskapskrav alls.

 

De flesta dyslektiker dras med läs- och skrivsvårigheter som de skäms över, trots att det är så vanligt förekommande. Istället för att skämmas så bör dessa personer fortsätta kämpa på och göra det som de vill göra. Om du är dyslektiker och vill lära dig skriva poesi är du välkommen hos eMedia73. Vi har utbildat dyslektiker sedan 2009 och sett dem växa oerhört som människor, i sitt skrivande.


Dyslektiker skriver inte alltid helt rätt, stavar inte perfekt, har problem med meningsbyggnad och rätt ordföljd. Det gör ingenting. Så länge det finns en vilja så finns det ett sätt. Istället för att se dyslexi som ett problem så skall man se det som en utmaning. Utmaningarna är vad som ger oss motivation till att hitta nya sätt och det gäller i hela livet.


Välkommen till eMedia73, kära dyslektiker.

eMedia73 utbildar dyslektiker