TRE STORA NYHETER HÖSTEN 2020


*  FOTOGRAFERING ÅRET RUNT – GRATIS för medlemmar


Alla betalande medlemmar kan fotograferas gratis året runt och därmed bygga upp en solid portfolio, med alla årstider och med olika outfits, make ups etcetera.

Nytt är att medlemmar kan fotograferas flera gånger varje år, istället för bara EN årlig gratis fotografering. Du får alltså många möjligheter till utveckling som modell samt att du kan passa på att bli fotograferad på alla våra medlemsorter – inte bara på den som du har betalt medlemskap för.


 

*  STUDIOFOTOGRAFERING


Nytt är även att medlemmar kan fotograferas i studio (i Kävlinge) och då finns följande alternativ:

  1. Fotostudio i hemmiljö, en timme, klädbyten. GRATIS.
    (Från 1.295 kr/tim för dig som inte är medlem, max. 2 timmar)
  2. Fotostudio i hyrd lokal, två timmar, klädbyten. KOSTNAD: från 1.895 kronor.
    (Från 2.695 kr/tim för dig som inte är medlem)

Observera att studiofotografering gäller för EN person, som fotograferas helt ensam. Självklart får du ha en vän med som stöd eller assistent vid klädbyten. I spåren av Covid-19 begränsar vi antalet vid samtliga samlingar.

 


*  PRELIMINÄRA DATUM


Framöver bokar vi in PRELIMINÄRA datum för fotografering: där ORT, DATUM samt möjlig TIDPUNKT presenteras på hemsidan månadsvis. På så vis kan medlemmar bättre förbereda sig och snabbt anmäla sig med väldigt kort varsel. Detta möjliggör fler fotograferingar eftersom att vi inte längre måste ta hänsyn till att lämna besked långt före fotograferingen äger rum.

Flexibilitet är oerhört viktigt och det gäller inte minst för modeller som får ändrade besked några timmar före ett uppdrag, där man måste vara flexibel och beredd på att snabbt kunna ställa om helt.

Observera att datumen är preliminära. När ett datum väl är helt klart så kommer detta att meddelas på hemsidan. Framöver skickar vi alltså inte ut mail till de som är medlemmar på aktuell ort, utan alla medlemmar går själva in på hemsidan för att se vilka datum som är preliminära alternativt bokade/avbokade. Bokning/avbokning av en preliminär fotografering kan ske upp till 24 timmar före utsatt tid, 


Tänk på att boka en plats till ett preliminärt datum i god tid för att säkra en plats. Om inga eller för få personer anmäler sig blir tiden avbokad.