STARSHINE MODEL

Vi söker blivande modeller (People Models) i hela Sverige.


På varje utvald ort skall hundratals modeller hittas och vi söker främst kvinnor 18-45 år. I övrigt finns inga som helst föredragna utseenden eller storlekar, utan alla behövs för olika uppdrag.


Ta chansen och anmäl dig idag.

Vi behöver DIG.

DU behövs som modell - oavsett hur du ser ut! 
STARSHINE MODEL besöker följande orter härnäst: 

* ÄNGELHOLM
* KRISTIANSTAD
* YSTAD
* ESLÖV

STARSHINE MODEL

Nöjer du dig med 450 kr/tim som ingångslön?

Våren 2020 inleds ett sökande efter tusentals modeller. På varje ort skall hundratals nya modeller hittas och flertalet av våra nya modeller kommer att få uppdrag redan första gången som vi ses!


Du får självklart mycket bra betalt och ett anställningsavtal på plats. Ingångslönen är minst 450kr/tim och du får alltid betalt för minst två timmar, oavsett om det bara tar några minuter.


Ditt utseende, storlek, hudfärg eller om du saknar någon kroppsdel spelar ingen roll: Vi har jobb åt ALLA. 


Vi åtar oss ALDRIG uppdrag av pornografisk karaktär.

Ditt namn är alltid skyddat genom att du får ett användar-ID som ersätter ditt namn. Du kan därmed själv välja fritt om du vill lämna ut ditt namn till någon. 

FÖRETAG/BUTIK som behöver hjälp med en lokal kampanj?

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


Det är viktigt att förmedla rätt budskap till rätt målgrupp. Av den anledningen satsar vi på att ha så många modeller som möjligt som snabbt kan hoppa in och bli den där sista avgörande pusselbiten
i  en reklambild. Om man exempelvis skall sälja Plus Size-kläder till kvinnor så gör man det bäst med en Plus Size-modell. Där kommer STARSHINE MODEL in i bilden.


En liten och oerhört obetydlig nagelsalong i Malmö använde en lokal förmåga som modell. Några år senare hade den modellen börjat bli ett stort namn i hela Sverige, efter att ha medverkat i Big Brother och senare även blev en känd och oerhört uppskattad konstnär. Idag är hon ett väletablerat varumärke och den lilla nagelsalongens gamla reklambild är numera värd sin vikt i guld. Just en lokal förmåga till en butiks reklamkampanj är oerhört vinstbringande, men tyvärr alldeles för ovanligt. Vanligtvis anlitar man en reklambyrå någonstans i landet som gör en oftast opersonlig reklamkampanj, vilket resulterar i en väldigt dyr reklam som inte väcker något ansenligt intresse hos kunderna. Reklambyrån är nöjd.


STARSHINE MODEL vill att butiksinnehavare, konsumenter/butikskunder och modeller också skall vara nöjda.


Vad vill ni säga till era kunder? Vilket budskap vill ni förmedla?

ANLITA MODELL


Om ni redan har allt färdigt och bara söker rätt modeller står vi självklart till tjänst med de modeller som uppdraget kräver. Vår grej är att skapa en bredare marknad för People Models och vi förmedlar de modeller som krävs för just ert uppdrag.


Hör av er till oss och berätta vad ni har för önskemål. Vi har modeller för alla ändamål, förutom till de stora modehusen. För deras behov finns det många väletablerade modellagenturer med modeller som passar perfekt.